Grand Theft Auto V är just nu gratis på Epic games store att ladda ned och behålla!

Grand Theft Auto V är just nu gratis på Epic games store att ladda ned och behålla!

maj 16, 2020 Av av Redaktör

Spelsugen? Via Epic games store kan du just nu ladda ned Grand Theft Auto V: Premium Edition helt gratis och behålla spelet. Allt du behöver göra är att skapa ett gratis konto, navigera dig till Epic games store och hämta spelet. Givetvis får du ladda ned Epic Games client med för att installera.

Grand Theft Auto V är ett stort singel player spel där en ung tjuv, en pensionerad bankrånare och en våldsam psykopat sätter sig själva i trubbel och måste genomföra en serie farliga uppdrag (kallas heists) för att överleva i en stad där de inte kan lita på någon, inte ens varandra.

Grand Theft Auto V: Premium Edition inkluderar även Grand Theft Auto Online, en ständigt utvecklande och föränderlig värld av val och sätt att spela när du klättrar de kriminella kretsarna i Los Santos och Blaine County i en ultimat onlineupplevelse.

Vad väntar du på? Det är gratis och jobbveckan är över (såvida du inte jobbar helg givetvis). Ta dig lite speltid när du har chansen och det är helt gratis så ha så kul! 🙂

Läs mer i nyhetsportalen

Nyheter, underhållning och gamingFå e-post varje gång nytt innehåll publiceras

Kikar du in bara ibland eller råkar du bara se en länk i flödet på Facebook?

Anmäl dig för nyhetsbrev för att få nyheter, underhållning och gaming direkt i din e-post samt få reda på direkt när vi annonser nya tävlingar!

Dela här!