Star Wars Battlefronts II nästa uppdatering verkar bli den sista för spelet

Star Wars Battlefronts II nästa uppdatering verkar bli den sista för spelet

maj 3, 2020 Av av Redaktör

Efter över 2 års gratis innehåll är visionen för Star Wars Battlefront II nu fullbordat, enligt en artikel på EAs hemsida skrivet av Creative Director Dennis Brännvall som arbetar på DICE, som utvecklar spelet.
Spelet har haft 25 gratis uppdateringar sen det släpptes 2017 och nu berättar de att nästa uppdatering kommer att bli den sista för spelet.

“For more than two years, the team has deployed 25 free content updates that have shaped and expanded Star Wars Battlefront II into something truly special for Star Wars fans. We’ve introduced game-changing heroes, fan-favorite reinforcements, exotic planets, and epic new ways to play across all three cinematic eras. We’ve also shared in your excitement along the way. As developers, it’s incredibly fulfilling to see players of all kinds living out their Star Wars fantasies in our game!” skriver Dennis Brännvall.
“Looking beyond April, we’re transitioning to a phase where the servers, in-game challenges, recurring events such as Double XP and more, and game support will carry this broad and rich Star Wars gaming experience into the future. This means that we’re moving away from delivering regular content updates. As the game lives on with the players and our community, we’re looking forward to hearing your stories for years to come.”

Summan av kardemumman är att spelet kommer att leva vidare så länge som det finns ett community som vill fortsätta spela och spelet kommer att fortsätta ha schemalagda events, utmaningar och extra bonus XP dagar med mera, men det är alltså inte tal om att fortsätta få ut mer content för Battlefront II.

Hur de tänker inför framtiden så som om vi kan förvänta oss ett Battlefront III i framtiden nämner de inte i artikeln så det återstår att se.

Läs mer i nyhetsportalen

Nyheter, underhållning och gamingFå e-post varje gång nytt innehåll publiceras

Kikar du in bara ibland eller råkar du bara se en länk i flödet på Facebook?

Anmäl dig för nyhetsbrev för att få nyheter, underhållning och gaming direkt i din e-post samt få reda på direkt när vi annonser nya tävlingar!

Dela här!