Testa The Division 2 gratis!

Testa The Division 2 gratis!

april 22, 2020 Av av Redaktör

Just nu kan du spela The Division 2 helt gratis, men endast i 8 timmar!

Sedan 21 april är det nu möjligt att ladda ned och spela The Division 2 i en trial version helt gratis i upp till 8 timmar.
Hur du spenderar de 8 timmarna i spelet är helt upp till dig!
Ta chansen och upplev ett stadigt shooter spel i tredje person med mycket undehållande gameplay och mekaniker, antingen solo eller tillsammans med vänner.
Och gillar du spelet så är det bara att köpa det via Epic Games Store där du kan få spelet för futtiga 29,99 Euro (Vi höftar att det blir ca 329 svenska kronor!)

I spelet som är baserat kring boken The Division av Tom Clancy är Washington D.C. på randen av kollaps. Laglöshet och instabilitet hotar samhället, och rykten om ett kupp i Capitol förstärker bara kaoset. Alla aktiva division-agenter behövs desperat för att rädda staden innan det är för sent. Är du en av dom?
Du kan ladda ned trial versionen här!

Inte taggad än? Se denna maffiga trailern för spelet, ladda sedan ned och börja spela! Notering: Trailern som visas är från E3-mäsan 2018 så vissa skillnader finns mellan slutprodukten och det som visas i trailern.
Hoppa in och upplev själv!

Plattform: PC via Ubisoft launcher, PS4 och XBOX, men ej Stadia.

Pris: Fritt just nu i upp till 8 timmar och finns att köpa för 29,99 Euro.

Rekommendation: Vi rekommenderar detta spel till alla med kliande avtryckarfingrar som inte har något emot third person shooters och intensiva kamper och lagspel med andra spelare!

Läs mer i nyhetsportalen

Nyheter, underhållning och gamingFå e-post varje gång nytt innehåll publiceras

Kikar du in bara ibland eller råkar du bara se en länk i flödet på Facebook?

Anmäl dig för nyhetsbrev för att få nyheter, underhållning och gaming direkt i din e-post samt få reda på direkt när vi annonser nya tävlingar!

Dela här!