Adam Alsing har dött. Han blev 51 år gammal

Adam Alsing har dött. Han blev 51 år gammal

april 16, 2020 Av av Redaktör

Adam Alsing som varit ett stor namn i Sveriges tv-program i decennier har avlidit, 51 år gammal efter att ha insjuknat av Coronaviruset, Covid-19.

”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot Covid-19 avled Adam under onsdagen.
Familj och anhöriga vill tacka den fantastiska personalen som gav Adam vård under hans vistelse på Södersjukhuset i Stockholm. Vi vill också vädja om respekt av vårt privatliv under denna tid av sorg och stillhet.” meddelar familjen i ett uttalande via Discovery Neworks.

Adam Alsing som blivit en stor radio och tv-profil under hans karriär är känd för många tv-program som Big Brother, Jeopardy!, Tur i Kärlek och Sveriges värsta bilförare för att nämna bara några få.
Inom radiovärlden är han även känd för att bland annat mellan 2004 och 2011 lett radioprogrammet Äntligen morgon på Mix Megapol tillsammans med Gry Forssell och Anders Timell.

Adam har i en tid varit sjukskriven från sin medverkan i podden “Adam och kompani” som han har tillsammans med Vanessa Falk och Daniel Breitholtz och han har befunnit sig hemma i hemkarantän.

Onsdagen 15e april kom meddelandet att Adam hade avlidit av Covid-19. Han blev 51 år gammal.

Källa: Wikipedia, Expressen

Läs mer i nyhetsportalen

Nyheter, underhållning och gamingFå e-post varje gång nytt innehåll publiceras

Kikar du in bara ibland eller råkar du bara se en länk i flödet på Facebook?

Anmäl dig för nyhetsbrev för att få nyheter, underhållning och gaming direkt i din e-post samt få reda på direkt när vi annonser nya tävlingar!

Dela här!